MUUD koker HOLLY Crochet Collection - Whisky

€ 45,00
verkrijgbaar
SKU
muud koker holly whisky #

De Muud koker Holly is een accessoire koker met rits, voor het opbergen van bijvoorbeeld handwerkbenodigdheden, als haaknaalden en breipunten of het opbergen van teken- en schildergerei, als pennen, potloden, stiften en penselen. Door de rits blijft de koker goed dicht zitten, en is de koker ook gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast zorgt de koker ervoor dat je handwerk of tekengerei niet kan beschadigden of kwijtraken. Wanneer je de koker opent kun je heel overzichtelijk al je producten zien zitten en meteen aan de slag met je project.

 

De koker Holly is gemaakt van hoogwaardig leer afkomstig uit India. Door het leer is de koker erg stevig en heeft het een lange levensduur. Daarnaast is de koker erg stijlvol door het strakke Deense design met Scandinavische invloeden. De koker staat daardoor erg leuk op je bureau of werktafel. De koker heeft een lengte van 20 cm en een diameter van 8cm, hierdoor kan jij veel spullen in de koker opbergen. De koker Holly is verkrijgbaar in de kleuren whisky en zwart.

 

(ook andere accessoires en tassen die niet op de site staan, zijn verkrijgbaar bij de Breiboerderij, neem contact op voor de mogelijkheden)

Meer informatie
Levertijd: OP VOORRAAD
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.