Breipakket Luchtig Vestje Sandnes Garn met gratis patroon NL (M/L/XL)

€ 99,50
verkrijgbaar
SKU
breipakket luchtig vestje sandnes garn en patroon (m-xl) 1914-6

Breipakket met garen van het Noorse Sandnes Garn, een garenmerk met kwalitatief premium garen en Noorse patronen uit een van de oudste garenfabrieken van Noorwegen. Kijk ook maar eens op de website van Sandnes Garn ter inspriatie. Het patroon zit er gratis bij!

Met dit breipakket brei je zelf dit Luchtige Vestje van Tynn Silk Mohair. Tynn Silk Mohair is zacht en pluizig en geeft pure kleding. Tynn Silk Mohair bevat 57% mohair, 15% wol and 28% zijde. 

Wij stellen een breipakket voor je samen met alle garens die je nodig hebt om dit patroon te kunnen maken in maat S. Voor overige maten kies: Breipakketten Sandnes Garn

Het garenpakket bestaat uit 11 bollen Tynn Silk Mohair in de kleuren Poeder Roze, Stro Geel, Bruine Suiker en Pompoen. Bolletjes van 25  gram met een looplengte ca. 212 meter. Inclusief het nederlandse patroon.

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Je hebt verder nodig: 6 knoopjes, sokkennaalden 2,5 voor de mouwboorden,  rondbreinaalden maat 3 en 6 mm en korter rondbreinaald voor de mouwen in maat 6. Verder zijn een toerentellen en stekenmarkeerders handig. 

Andere kleur?? Kijk bij de foto's voor de mogelijkheden en neem even contact met ons op!


Kies je maat: (S) M (L-XL) XXL

Borstomvang: (108) 116 (125) 133 cm

Lengte: (54) 56 (58) 60 cm of gewenste lengte

Meer informatie
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.