Breipakket Sandnes Garn Marius' Dames Trui (XL-XXL) met gratis patroon

€ 109,50
verkrijgbaar
SKU
breipakket sandnes garn marius' dames trui xl-xxl T61-7

Breipakket Marius' Dames Trui met garen van het Noorse Sandnes Garn, een garenmerk met kwalitatief premium garen en Noorse patronen uit een van de oudste garenfabrieken van Noorwegen. Kijk ook maar eens op de website van Sandnes Garn ter inspriatie. 

Marius is de beroemdste klassier aller tijden van het Noorse merk Sandnes Garn. Sandnes Garn kocht het ontwerp in 1953 van Unn Søiland. Misschien ken je de originele 'Marius' in blauw, wit en rood. Er is nu voor gekozen om dit beroemde ontwerp uit te werken in verschillende maten en met verschillende garens, sommige dik, sommige dun, maar allemaal geschikt om een prachtige 'Marius' van te maken. Deze verschillende varianten vind je terug in het patroonboekje Thema 61 van Sandnes Garn. Je kunt hier ook alle modellen bekijken. 

Met dit breipakket brei je zelf deze noorse trui met Sandnes Garn Børstet Alpakka en Kos. Beide zachte en lichte garens van Alpaca, wol, viscose en nylon

Wij hebben een breipakket voor je samengesteld met alle garens die je nodig hebt om dit patroon te kunnen maken in maat XL-XXL . Voor overige maten kijk je bij de Breipakketten Sandnes Garn

Het garenpakket bestaat uit 7 bollen Sandnes Garn Børstet Alpakka in 2 kleuren en 6 bollen Sandnes Garn Kos in 2 kleuren. Deze beide kwaliteiten worden steeds met 2 draden samengebreid. 

Het in het engelse of duitse patroon is duidelijk beschreven en aangevuld met tel-tekeningen.

Je hebt verder nog nodig: rondbreinaalden 8mm en 9mm, sokkennaalden of korte rondbreinaalden 7mm en 9mm en sokkennaalden 8mm, stekenmarkeerders, stekenhouder en eventueel een toerentellen of magneetbord. 

Andere kleurstelling? Neem even contact met ons op!

Kies je maat (S) M-L (XL-XXL):

Borstweidte: (108) 120 (132) cm

Lengte: ongeveer (56) 58 (60) cm

Meer informatie
Levertijd: 5-10 werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.