Haakpakket Trui Méja van Juf Sas - Sandnes Garn Line - met gratis 'Juf Sas-label' (42/44)

€ 57,50
verkrijgbaar
SKU
haakpakket trui méja van juf sas - sandnes garn line - 42/44 =

Blogster Juf Sas heeft weer een prachtig patroon gemaakt, nu van een heerlijk zomertruitje met garen van het noorse merk Sandnes Garn. Omdat het patroon speciaal voor de Breiboerderij is ontworpen is het patroon tijdelijk alleen bij ons (digitaal) verkrijgbaar. Natuurlijk wel gratis, want alle patronen van Juf Sas zijn gratis! 

De foto's en filmpjes met duidelijke instructies vind je natuurlijk wel op het blog van Juf Sas.

Het haakpakket bestaat uit 13 bolletjes Sandnes Garn Line in de kleuren poederroze, petrol, terra en lichtblauw zoals op de foto. Met het  Juf-Sas-label wat je gratis krijgt bij aankoop van het pakket, maak je je Juf-Sas-trui helemaal af. Het patroon vind je na aankoop onder 'downloads' in je account van de Breiboerderij.

Het patroon is uitgewerkt voor maat 42/44 met aanwijzingen om de trui groter of kleiner te maken.

Sandnes Garn Line is een zachte en luchtige combinatie van katoen, viscose en linnen. Zeer geschikt om mee te haken en breien. Door de combinatie met linnen geeft het een robuuste natuurlijke look. In prachtige zachte kleuren en geschikt voor zomer truitjes en topjes. 

Wil je de trui met andere kleuren haken? Sandnes Garn Line is verkrijgbaar in heel veel andere kleuren. Je kunt dan natuurlijk ook gebruik maken van de pakket-aanbiedeing. Neem even contact met ons op en laat ons weten welke kleuren je graag wilt.

Meer informatie
Levertijd: op voorraad
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.