Haakpakket Vestje Lily - Lang Yarns - met gratis 'Juf Sas-label' (42/44)

Aanbiedingsprijs € 94,50 Normale prijs € 103,80
verkrijgbaar
SKU
haakpakket vestje lily - lang yarns - gratis 'Juf Sas-label' =

 

Blogster Juf Sas heeft met de nieuwe zomergarens van 2020 van Lang Yarns dit prachtige vestje Lily ontworpen. Hiermee heeft ze een prachtige combinatie gemaakt van de zachte en luxe garens als Divina, Marlene Luxe, Kylie en Janet. Hoe leuk om al die mooie garens te kunnen gebruiken in 1 project! En het resultaat, een heerlijk zacht vestje met een luxe uitstraling. 

 

 

 

Het haakpakket bevat alle bolletjes die je nodig hebt om dit vestje te kunnen maken in maat 42/44, een kokos-knoopje en natuurlijk het enige echte Juf-Sas-label.

Je hebt dan alleen nog een haaknaald maat 4.0 nodig en het patroon....dat vind je op het blog van Juf Sas. Met foto's en filmpjes krijg je duidelijke instructie bij het maken van het vestje. Je vindt het gratis patroon hier

Wil je het vestje met andere kleuren maken? Alle kwaliteiten van Lang Yarns zijn in alle kleuren bij ons verkrijgbaar.   Je kunt dan natuurlijk ook gebruik maken van de pakket-aanbiedeing. Neem even contact met ons op en laat ons weten welke kleuren je graag wilt. 

Modelmaten (42/44):

Lengte voor/achterpand: (60 cm)

Binnenkant mouw: (42,5 cm)

Breedte voor-en achterpand samen: (102 cm)

Wil je het vestje groter maken? Neem dan 2 bollen Divina (09) extra.

Langere mouwen? Dan is een bol Janet (09) extra nodig. 

Meer informatie
Levertijd: op voorraad
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.