Scheepjes Mighty (758) Volcano

Aanbiedingsprijs € 1,99 Normale prijs € 3,10
Niet op voorraad
SKU
scheepjes mighty 758 volcano ^

Een bijzonder nieuw draadje in ons assortiment: Scheepjes MIGHTY. Super sterk, maar met een zacht karakter en voelt heerlijk aan. Dit krachtige garen is ideaal voor het maken van natuurlijke woonaccessoires, tassen en vloerkleden. Door haar grovere stijl en eco-uitstraling maak  je unieke items met veel textuur die lang meegaan. MIGHTY bestaat uit een kleurenpalet van neutrale, effen aardetinten, tweekleurige getwijnde kleuren en twee indigo tinten. 

MIGHTY is gemaakt van natuurlijke vezels en geproduceerd met afvalwater. De bestendigheid, sterkte en robuustheid van de jutevezel gecombineerd met de zachtheid van katoen maken MIGHTY tot de basis voor bruikbare items om keer op keer te gebruiken en die een leven lang meegaan.

MIGHTY is door haar kracht en bestendigheid uitermate geschikt voor het maken van accessoires en gebruiksvoorwerpen, bijvoorbeeld boodschappentassen die een groot gewicht moeten dragen. Hierdoor is MIGHTY tevens perfect voor het maken van decoratieve items zoals placemats, onderzetters, plantenpotten, deurstoppers, vloerkleden, maar ook voor de meest robuuste knuffels, voor jouw eigen kleine superheld!

Meer informatie
Samenstelling: 32% jute, 68% katoen
Gewicht/lengte: 50 gram = ca. 80 meter
Naalden: 4 - 5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 19 st. x 25 nld.
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.