Breipakket Gestreept Vest Sandnes Garn met gratis patroon (En/Du) (maat S)

€ 89,50
verkrijgbaar
SKU
breipakket gestreept vest sandnes garn met patroon 1811-4 s

Breipakket met garen van het Noorse Sandnes Garn, een garenmerk met kwalitatief premium garen en Noorse patronen uit een van de oudste garenfabrieken van Noorwegen. Kijk ook maar eens op de website van Sandnes Garn ter inspriatie. Het patroon zit er gratis bij!

Met dit breipakket brei je zelf dit Zacht Vest van Tynn Silk Mohair en Duo. Tynn Silk Mohair is zacht en pluizig en geeft pure kleding het bevat 57% mohair, 15% wol and 28% zijde. Duo is een combinatie van Katoen en Merino wol. 

Wij stellen een breipakket voor je samen met alle garens die je nodig hebt om dit patroon te kunnen maken in maat S. Voor overige maten kies: Breipakketten Sandnes Garn

Het garenpakket bestaat uit 5 bollen Tynn Silk Mohair en 7 bollen Duo in de kleur zoals op de foto. Het patroon (engels/duits) krijg je er natuurlijk gratis bij. (De licht groene kleur Tynn Silk mohair wordt vervangen door een bol Lang Yarns Mohair Luxe, omdat deze kleur uit het assortiment van Sandnes Garn is gehaald)

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Je hebt verder nodig:  sokkennaalden en rondbreinaalden 5,5 mm en 6 mm  Verder zijn een toerentellen en stekenmarkeerders handig. 

 

Andere kleur?? Kies je kleur Duo en Tynn Silk Mohair en neem even contact met ons op. 

 

Kies je maat: (XS) S (M) L (XL) XXL

 

 

Meer informatie
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.