Scheepjes CAL 2020 D'Histoire Naturelle - Entomology - Colour Crafter (garenpakket)

€ 44,95
Niet op voorraad
SKU
scheepjes cal 2020 d'histoire naturelle - entomology cc

Let op: dit is niet het officiele CAL pakket, maar een pakket met alleen de benodigde garens. Hiermee is het mogelijk om de deken te maken. De extra's die bij het pakket zaten, zijn niet nodig voor de deken. 

Wat is ie weer prachtig, de nieuwe Scheepjes CAL 2020 D'Histoire Naturelle  van Scheepjes Blogger Christina Hadderingh van A Spoonful of Yarn.

Hoe werkt het?

Koop een Scheepjes CAL-pakket, meld je aan bij een Facebookgroep of houd de website van Scheepjes in de gaten, en haak tegelijkertijd met heel veel anderen dit prachtige project. 

Deze CAL wordt gehost in de officiele Scheepjes Facebook-groep, maar wil je liever meedoen in een minder grote groep, dan ben je van harte welkom in de Scheepjes CAL Facebook-groep van de Breiboerderij. Geen Facebook? Geen probleem. Alle informatie is ook te vinden op www.scheepjes.com

Tijdens de Crochet-A-Long krijgen avontuurlijke beginners en ervaren crafters over de hele wereld de kans om een uniek avontuur te beleven, terwijl ze de verbluffende d’Histoire Naturelle deken haken. Het haakpatroon is beschikbaar in meerder talen en is te vinden op de website van Scheepjes. 

Scheepjes Colour Crafter is een geliefd anti-pilling garen om elke dag te gebruiken! Gemaakt van 100% Premium Acryl is het een veelzijdig DK Weight garen, dat verkrijgbaar is in maar liefst 93 kleuren. Het garen heeft een zijdezachte touch en is lichtgewicht, hypoallergeen én onderhoudsvriendelijk.

Inhoud Colour Crafter Kits:

  • 17 x 100 gr bollen Scheepjes Colour Crafter
  • 1 x YARN The After Party booklet

 

 

 

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.