Scheepjes CAL 2020 D'Histoire Naturelle - Mineralogy - Colour Crafter

Aanbiedingsprijs € 42,50 Normale prijs € 44,95
verkrijgbaar
SKU
scheepjes cal 2020 d'histoire naturelle - Mineralogy - cc*

Wat is ie weer prachtig, de nieuwe Scheepjes CAL 2020 D'Histoire Naturelle  van Scheepjes Blogger Christina Hadderingh van A Spoonful of Yarn.

Hoe werkt het?

Koop een Scheepjes CAL-pakket, meld je aan bij een Facebookgroep of houd de website van Scheepjes in de gaten, en haak tegelijkertijd met heel veel anderen dit prachtige project. 

Deze CAL wordt gehost in de officiele Scheepjes Facebook-groep, maar wil je liever meedoen in een minder grote groep, dan ben je van harte welkom in de Scheepjes CAL Facebook-groep van de Breiboerderij. Geen Facebook? Geen probleem. Alle informatie is ook te vinden op www.scheepjes.com

Koop je CAL-pakket bij de Breiboerderij en maak kans om het aankoopbedrag terug te winnen! 

Tijdens de Crochet-A-Long krijgen avontuurlijke beginners en ervaren crafters over de hele wereld de kans om een uniek avontuur te beleven, terwijl ze de verbluffende d’Histoire Naturelle deken haken. De CAL & Read-A-Long gaat van start op 23 september 2020. Gedurende 11 weken worden de 6 delen van het GRATIS PDF haakpatroon gepubliceerd. In plaats van wekelijkse patroondelen zoals voorgaande CAL's, verschijnen er langere patroondelen die 1 of 2 weken duren. Het haakpatroon is beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels (US & UK). Andere talen worden mogelijk beschikbaar tijdens de CAL, aangezien deelnemers een vertaal template krijgen in de Facebook groepen om het patroon te vertalen naar hun eigen taal.

Scheepjes Colour Crafter is een geliefd anti-pilling garen om elke dag te gebruiken! Gemaakt van 100% Premium Acryl is het een veelzijdig DK Weight garen, dat verkrijgbaar is in maar liefst 93 kleuren. Het garen heeft een zijdezachte touch en is lichtgewicht, hypoallergeen én onderhoudsvriendelijk.

Inhoud Colour Crafter Kits:

  • 17 x 100 gr bollen Scheepjes Colour Crafter
  • 1 x buisje Toho Glaskralen
  • 1 x kralennaald
  • Stekenmarkeerders
  • 1 x officiële CAL souvenir boekenlegger
  • 1 x brief van de ontwerpster
  • 1 x YARN The After Party booklet

Verkrijgbaar in kleurstellingen:
Herbarium, Mineralogie, Conchologie en Entomologie.

 

 

 

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.