Vind hier het antwoord op je vraag!

Verzenden en Verzendkosten
Onze pakketjes worden verstuurd via GLS. Meestal bezorgt GLS de dag na verzenden (in NL) of binnen 2 werkdagen (Belgie). De verzendkosten naar Nederland, Belgie en Duitsland zijn €4,95. Naar Frankrijk en Verenigd Koninkrijk is dat €7,70. Voor overige landen zijn er aangepaste verzendkosten. Vanaf een bestelbedrag van €50,- wordt je pakketje gratis verstuurd. 

Geen bevestigingsmail
Als je een bestelling plaatst krijg je een bevestigingsmail daarin staat alles uitgelegd, soms verdwijnt deze de eerste keer in de Spambox (ongewenste mail). Als je hem eruit haalt gebeurt dat de volgende keer niet meer.

Levertijd
Zoals aangegeven bij de producten zit er op Lang Yarns, Sandnes Garn en Addi een levertijd van 4 - 7 werkdagen, zo vlug de producten binnen zijn, verzenden wij het natuurlijk meteen.

Gratis patroon downloaden
Zoals onder de patronen aangegeven zijn onze gratis patronen downloads. Je vindt ze na het 'afreneken' direct in je account onder ‘downloads’. Je kunt het patroon openen met Adobe reader (gratis online te downloaden en updaten).

Brievenbuspakjes/ verzendkosten
Bij kleine en lichte artikelen versturen wij per brievenbuspost, waarbij we het teveel aan verzendkosten terug overmaken. Of het mogelijk is om goedkoper te versturen, is afhankelijk van de grootte en gewicht van de producten, dus daar is helaas geen vaste functie voor in de webshop. Wij doen er alles aan om je bestelling zo goedkoop mogelijk te versturen, maar we vinden het belangrijker dat je pakje compleet en heel bij je aankomt. 

Artikel retourneren
Onze retourtermijn is 14 dagen. Artikelen retour sturen kan, mits voldoende gefrankeerd, niet naar rook ruikend en onbeschadigd. Je kunt je retour sturen naar  De Breiboerderij, Hoofdstraat 41E, 5706 AJ Helmond. Vermeld alsjeblieft je naam, ordernummer en adres in het pakje en laat ons even per mail weten als je iets wilt retourneren. Als wij de artikelen in goede orde binnen hebben, verwerken wij de zending en maken de kosten voor de geretourneerde artikelen aan u over. 

Inloggen lukt niet
Om de veiligheid van onze site zo optimaal mogelijk te krijgen moet een (nieuw) wachtwoord bestaan uit 8 symbolen zonder spaties. Alleen dan is het mogelijk om een account aan te maken.

Bernadette vest op rondbreinaalden?
Het Bernadette vest is een lekker ruim vest. Het wordt in delen apart gebreid, dus rondbreinaalden zijn niet echt noodzakelijk, maar wel heel handig vanwege de lengte van de naalden. Het is mogelijk om het patroon te breien met gewone rechte breinaalden. 

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.