Vind hier het antwoord op je vraag!

Verzenden en Verzendkosten
Onze pakketjes worden verstuurd via GLS. Meestal bezorgt GLS de dag na verzenden (in NL) of binnen 2 werkdagen (Belgie). De hoogte van de verzendkosten vind je op de home-page. Vanaf een bestelbedrag van €60,- wordt je pakketje binnen Nederland en Belgie gratis verstuurd, daarbuiten worden de verzendkosten verminderd. 

Geen bevestigingsmail
Als je een bestelling plaatst krijg je een bevestigingsmail daarin staat alles uitgelegd, soms verdwijnt deze de eerste keer in de Spambox (ongewenste mail). Als je hem eruit haalt gebeurt dat de volgende keer niet meer.

Levertijd
Zoals aangegeven bij de producten zit er op Lang Yarns, Sandnes Garn (en enkele Addi-producten) enige levertijd, zodra de producten binnen zijn, verzenden wij het natuurlijk meteen. Als we wachten op een levering staat je bestelling in je account op 'wordt vastgehouden'. Dit betekent niet dat er een probleem is. 

Gratis patroon downloaden
Zoals onder de patronen aangegeven zijn veel van onze gratis patronen downloads. Je vindt ze na het 'afrekenen' direct in je account onder ‘downloads’. Je kunt het patroon openen met Adobe reader (gratis online te downloaden en updaten).

Brievenbuspakjes/ verzendkosten
Bij kleine en lichte artikelen versturen wij per brievenbuspost, waarbij we het teveel aan verzendkosten terug overmaken. Of het mogelijk is om goedkoper te versturen, is afhankelijk van de grootte en gewicht van de producten, daar is helaas geen vaste functie voor in de webshop. Wij doen er alles aan om je bestelling zo goedkoop mogelijk te versturen, maar we vinden het belangrijker dat je pakje compleet en heel bij je aankomt. Heb je betaald via Paypall, dan worden er geen verzendkosten teruggestort bij verzending via brievenbuspost. 

Inloggen lukt niet
Om de veiligheid van onze site zo optimaal mogelijk te krijgen moet een (nieuw) wachtwoord bestaan uit 8 symbolen zonder spaties. Alleen dan is het mogelijk om een account aan te maken. 

Bernadette vest op rondbreinaalden?
Het Bernadette vest is een lekker ruim vest. Het wordt in delen apart gebreid, dus rondbreinaalden zijn niet echt noodzakelijk, maar wel heel handig vanwege de lengte van de naalden. Het is mogelijk om het patroon te breien met gewone rechte breinaalden. 

Extra bestelling samen verzenden?
Heb je een bestelling gedaan, maar wil je er iets aan toevoegen? Bestel dit gewoon via de website en geef bij het afrekenen (bij opmerkingen) aan dat je pakketje met je eerdere bestelling verstuurt kan worden. Je betaalt dan wel de verzendkosten. Wij voegen ze voor je samen in 1 pakketje en storten de teveel betaalde verzendkosten na verzenden aan je terug.

 

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.