Contact

Geen bevestigingsmail
Als je een bestelling plaatst krijg je een bevestigingsmail daarin staat alles uitgelegd, soms verdwijnt deze de eerste keer in de Spambox (ongewenste mail). Als je hem eruit haalt gebeurt dat de volgende keer niet meer.

Levertijd
Zoals aangegeven bij de producten zit er op Lang Yarns en Addi een levertijd van 4 - 7 werkdagen, zo vlug het garen binnen is verzenden wij het natuurlijk meteen.

Gratis patroon
Zoals onder de patronen aangegeven zijn onze gratis patronen downloads. Je vindt ze direct in je account onder ‘downloads’. Je kunt het patroon openen met Adobe reader (gratis te downloaden en updaten online).

Brievenbuspakjes/ verzendkosten
Bij kleine en lichte spullen maken wij brievenbuspakjes waarbij we het teveel aan verzendkosten terug overmaken. Dat is afhankelijk van de grote en gewicht van materialen, dus daar is helaas geen vaste functie voor in de webshop.

Artikel retourneren
Onze retourtermijn is 14 dagen. Artikelen retour sturen kan, mits voldoende gefrankeerd, niet naar rook ruikend en onbeschadigd naar Hoofdstraat 41E, 5706 AJ Helmond. Vermeld alsjeblieft je naam, ordernummer en adres in het pakje en laat ons even per mail weten als je iets wilt retourneren. Als wij de artikelen in goede orde binnen hebben, verwerken wij de zending en maken het bedrag netjes terug over.

Inloggen lukt niet
Om de veiligheid van onze site zo optimaal mogelijk te krijgen moet een (nieuw) wachtwoord bestaan uit 8 symbolen zonder spaties. Alleen dan is het mogelijk om een account aan te maken.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.