Sandnes Garn

Sandnes Garn is opgericht in 1888 en is een van de oudste fabrieken in Noorwegen die nog steeds garen produceren.

Sandnes produceert zowel wollen garens als kamgarens. De wol komt rechtstreeks bij de schapen vandaan en wordt gewassen alvorens te worden gekaard en gesponnen, waarna het verwerkt wordt in mooie bollen die vooral bedoeld zijn voor de hobby-markt. Om mooie dingen van te maken, dus!

De leverancier van de ruwe wol garandeert dat de schapen waar de wol vandaan komt niet blootgesteld zijn aan mulesing!

Jaarlijks brengt Sandnes Garn ruim 20 magazines uit met supermooie patronen. Omdat wij verliefd zijn geworden op dit garen en de patronen, willen we jullie hier graag van mee laten genieten.

De patronen van Sandnes Garn zijn veelal in het Noors, maar er wordt aan gewerkt op zoveel mogelijk patronen ook in het engels en duits beschikbaar te stellen. De engelse en duitse patroonboeken vind je via deze link.

Bij de Breiboerderij proberen we steeds meer patronen ook in het Nederlands te vertalen. Deze nederlandse patronen vind je gratis bij onze breipakketten

Nog niet alle garens van Sandnes Garn staan bij ons op de site, daar werken we hard aan. Maar het is wel mogelijk om alle breigaren van Sandnes Garn te bestellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

En vind je het moeilijk om kleuren uit te zoeken? Je kunt bij ons een kleurenkaart per kwaliteit bestellen, zodat je de kleuren zelf kunt zien en het garen kunt voelen!

Rechten van alle foto's van Sandnes garn producten voorbehouden aan Sandnes garn

Kwaliteiten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 1390

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.