KnitPro Mindful Stekenmarkeerders - 100 stuks

€ 11,75
verkrijgbaar
SKU
knitpro mindful stekenmarkeerders 118-0036633

Deze stekenmarkeerders uit de KnitPro Mindful collectie zijn stijlvol en erg handig. In de Mindful collectie staat breien als mindfulness centraal. Focus op de ritmische, repetitieve beweging van de breinaalden heeft een kalmerend effect en is stressverlagend. Dit heeft een gezonde uitwerking op lichaam en geest.

Deze set bestaat uit stekenmarkeerders in vijf verschillende vormen voor verschillende toepassingen:

  • De ringmarkeerders in drie verschillende maten kunt u tijdens het breien om de breinaald schuiven, tussen twee steken in, om zo een specifieke plek te markeren, bijvoorbeeld voor of na specifieke patroonsteken of om een mindering of meerdering aan te geven. Door de verschillende groottes is er altijd een passende ringmarkeerder voor elke naalddikte.
  • De stekenmarkeerders met sluiting zijn te gebruiken als ringmarkeerder, maar kunnen door de sluiting bovendien later aangebracht en weer verwijderd worden, om bijvoorbeeld de plek aan te geven waar de mouwen moeten komen in het lijf van een trui of vest. Daarnaast kunnen ze dienen om verschillende patroondelen aan elkaar vast te zetten, bijvoorbeeld tijdens het passen of in elkaar zetten van een zelfgemaakt kledingstuk.
  • De splitringen kunnen als ringmarkeerder gebruikt worden, maar ook weer makkelijk verwijderd worden.

De set bevat 20 ringmarkeerders in elk van de drie maten (klein, middel en groot), 20 stekenmarkeerders met sluiting en 20 splitringen. Ze zijn uitgevoerd in de groenblauwe kleur die karakteristiek is voor de KnitPro Mindful collectie. De set is verpakt in een bijpassend stoffen zakje met trekkoord.

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.