Scheepjes Klein Maar Fijn nr. 4 Baby

€ 1,00
verkrijgbaar
SKU
scheepjes klein maar fijn nr 4 baby 65925

Klein maar Fijn, een mini patroonboekje en inspiratieboekje van Scheepjes omdat de kleine dingen zo leuk zijn! Heerlijke projectjes voor tussendoor, gewoon omdat het leuk is. Voor jezelf of om iemand anders blij mee te maken. 

Scheepjes geeft maandelijks een klein boekje uit in de serie 'Klein maar Fijn'. Daarin staan een drietal in verschillende hobbytechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle handwerkers. 

Deze vierde 'Klein Maar Fijn' begint met een wagenspanner van Joke Postma, genaamd Tutti Frutti Pram Garland. In het patroon staan alle stappen om deze vrolijk gekleurde wagenspanner te maken duidelijk beschreven. Naast gehaakt fruit bevat de wagenspanner ook siliconen accessoires. De wagenspanner wordt met speenklemmen aan de kinderwagen bevestigd en is 45cm lang, maar aanpasbaar in lengte naar wens.

Het tweede patroon is ook een haakpatroon, namelijk de Wanna Waffle Blanket van Ali Campbell. Deze babydeken meet 112 x 150cm en wordt met reliëfstokjes gehaakt, wat zorgt voor een speels wafelpatroon. De deken wordt gehaakt met Scheepjes Organicon, een milieuvriendelijk garen dat perfect is voor de gevoelige babyhuid. Door zelf kleuren te kiezen uit het 21 kleuren tellende assortiment, is het zeker dat het dekentje past bij het interieur van de babykamer.

Ook een breipatroon mag natuurlijk niet ontbreken! Neringa Rūkė heeft de Daisy Dot Sweater ontworpen, een babytruitje gebreid met 2 kleuren van het verantwoorde garen Scheepjes Organicon. De manchetten en de onderkant van de trui bevatten speelse bobbels in een contrasterende kleur. Het patroon wordt in 4 maten beschreven voor baby's van 0 tot 12 maanden oud. Tip: wissel beide kleuren om voor een totaal andere trui!

Ook voor het garen en alle benodigde materialen kun je natuurlijk bij ons terecht!

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.