Breipakket Lang Vest Sandnes Garn Smart met gratis patroon (En/Du) (maat S)

€ 67,50
verkrijgbaar
SKU
breipakket lang vest sandnes garn smart met patroon 1811-3 s

Breipakket met garen van het Noorse Sandnes Garn, een garenmerk met kwalitatief premium garen en Noorse patronen uit een van de oudste garenfabrieken van Noorwegen. Kijk ook maar eens op de website van Sandnes Garn ter inspriatie. Het patroon zit er gratis bij!

Met dit breipakket brei je zelf dit eenvoudig maar prachtige lange vest met Sandnes Garn Smart.  Sandnes Garn Smart Superwash bestaat uit 100% wol. Het garen is Superwas-behandeld zodat het wasbaar is en geschikt voor actieve kinderen en volwassenen. Deze zachte, comfortabele kwaliteit blijft zeer goed tijdens het wassen en in gebruik. 

Wij stellen een breipakket voor je samen met alle garens die je nodig hebt om dit patroon te kunnen maken in maat S. Voor een maat of meer groter stop je eenvoudig een of meer bollen in je winkelmandje. 

Maat M en L: 1 bol extra

Maat XL: 2 bollen extra

Maat XXL: 3 bollen extra

Het garenpakket voor maat S bestaat uit 14 bollen Sandnes Garn Smart in de kleur naturel (2641). Het patroon (engels/duits) krijg je er natuurlijk gratis bij. 

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Je hebt verder nodig:  Rondbreinaalden 3,5 en 5.0 mm en haaknaald 3,5 mm.  Verder zijn een toerentellen en stekenmarkeerders handig. 

Andere kleur?? Kies je kleur Sandnes Garn Smart en neem even contact met ons op. 


Kies je maat:  S (M) L (XL) XXL

borstomvang: 92 (99) 106 (114) 121

lengte: 65 (66) 67 (69) 70

Meer informatie
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.