Gratis Breipatroon Lang Yarns Sansibar Cape Jasje

€ 0,00
verkrijgbaar
SKU
gratis breipatroon cape jasje sansibar

Toen dit patroon uitkwam heb ik meteen het garen besteld en het jasje gemaakt. Hoe leuk 1 breiwerk wat je op 4 verschillende manieren kunt dragen! Als jasje, als omslagdoek, als bolero en als cape. Door de mix van het prachtig gekleurde Sansibar met de Mohair Luxe van Lang Yarns ontstaat een wonderlijke kleurenpracht. de kleur die je voor de mohair kiest laat een andere kleur uit de Sansibar meer opvallen of juist wegvallen.

Nodig: 4 bollen Lang Yarns Sansibar, 4 bollen Lang Yarns Mohair Luxe, 1 Addi rondbreinaald 5,5 mm, 8 knopen

Let op!! Omdat Lang Yarns Sansibar niet meer bestaat kun je dit patroon maken met Lang Yarns Viva, daarvan heb je dan 7 bollen nodig! Ook Lang Yarns Aurora of Fiora is geschikt, daarvan zijn 5 à 6 bollen nodig.

Leg het gratis patroon in je winkelmandje, loop zonder betalen door het afrekenproces. Als je geen account hebt, maak eerst een account aan. Je vindt al jouw gratis patronen in je account onder het tabje: 'mijn downloads', openen gaat met Adobe reader. Ook voor het bijbehorende garen staan we je graag tot dienst, want daar eten wij boterhammen van. Wij hebben er met veel liefde aan gewerkt, heel veel handwerkplezier!

Links
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.