Gratis patroon Scheepjes Boothals Zomertrui

€ 0,00
verkrijgbaar
SKU
gratis patroon scheepjes boothals zomertrui

Wat een tijdloze schoonheid, vrouwelijk, zomers en ook gewoon hip. Deze gehaakte zomertrui is gemaakt van Scheepjes Cocktail en daardoor luchtig en zacht maar niet zwaar. Door de twijning van Cocktail zal de trui niet lubberen en mooi in vorm blijven. Nodig: Maten: 36/38 - 40/42 - 44/46; Scheepjes Cocktail Wit (7681) 7 - 8 - 8 bollen en 2 bollen Scheepjes Cocktail voor de accentkleur, bijv. taupe kleur 7612 (in het patroon is gebruik gemaakt van de kleur violet, maar deze is helaas niet meer leverbaar), Clover haaknaald 4 mm.

Een alternatief voor de Scheepjes Cocktail is Lang Yarns Janet, binnenkort ook bij ons op de site. Te bestellen via mail.

Leg het gratis patroon in je winkelmandje, loop zonder betalen door het afrekenproces. Als je geen account hebt, maak eerst een account aan. Je vindt al jouw gratis patronen in je account onder het tabje: 'mijn downloads', openen gaat met Adobe reader. Ook voor het bijbehorende garen staan we je graag tot dienst, want daar eten wij boterhammen van. Wij hebben er met veel liefde aan gewerkt, heel veel handwerkplezier!

Links
€ 0,00
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.