Get Connected MAL by Martin UpNorth - met Scheepjes Riverwashed

€ 24,50
verkrijgbaar
SKU
get connected mal by martin upnorth - riverwashed *

Haakpakket Get Connected Cushion - Make a Long

Onderwerp van deze Scheepjes Make-A-Long is het Connected Cushion ontworpen door Scheepjes Blogger Martin Up North. De slimme manier waarop mozaïekhaaksteken elkaar overlappen en zo prachtig verweven motieven creëren, staan symbool voor de sociale connecties die een mens laten groeien. Het kussen wordt gehaakt met Scheepjes Stone Washed en River Washed garens.

De Get Connected MAL wordt gehouden van 6 t/m 26 mei in de Officiële Scheepjes Facebookgroepen. Het haakpatroon is geschikt voor hakers met een gemiddeld haakniveau en is de uitgelezen kans om de mozaïek haaktechniek te leren. Alle ingrediënten zijn aanwezig om dit leuke project tot een succesvol einde te brengen. Er zijn uitgebreid beschreven patronen en Engelstalige blogposts van ontwerper Martin beschikbaar. Daarnaast biedt hij deelnemers extra ondersteuning door samen met de zeer bekwame Facebook moderators en admin en de wereldwijde Scheepjes community aanwezig te zijn in de Internationale en Nederlandse Facebookgroepen (in totaal bijna 110.000 leden!). Verdere ondersteuning is te vinden in Martins wekelijkse (Engelstalige) blogposts en in de video's van Esther van It's all in a Nutshell blog.

Het haakpatroon is nu gratis verkrijgbaar via het blog van Martin UpNorth

Het pakket bestaat uit 6 bollen Scheepjes River Washed in 2 kleuren en 1 bol Scheepjes Stone Washed. Liever een andere kleur? Neem even contact met ons op. 

 

Verder nodig: 

haaknaald 4 en 4,5 mm

binnenkussen van 45 x 45cm

totale afmetingen: 50 x 50 cm

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.