Haakpakket Softfun Sophie's Universe - Make-A-Long met Canvas project-tas

€ 79,50
Niet op voorraad
SKU
sophie's universe - make-a-long - Softfun met tas +

Vier de vijfde verjaardag van de Sophie's Universe deken mee tijdens de Scheepjes Summer Reunion! 

Met dit pakket van 28 bolletjes Scheepjes Softfun en een unieke Sophie's Universe Canvas-tas, haak je de Sophie's Universe in een kleine maat, ca. 1.4 m x 1.4 m. Je hebt alleen nog een haaknaald 4.0 mm nodig en kunt aan de slag. 

Het is alweer vijf jaar geleden dat Scheepjes Blogger Dedri Uys de populaire Sophie's Universe CAL (Crochet-A-Long) lanceerde. Vanwege het jubileum én als Summer Reunion presenteert Scheepjes vol trots dit bijzondere patroon nu als Make-A-Long in de Scheepjes Facebook-groepen!

Van beginnende tot de zeer ervaren hakers en haaksters, duizenden mensen hebben al een eigen Sophie's Universe deken gehaakt. Het is een spoedcursus haken én een geweldig avontuur op zich! Het patroon is reeds volledig verkrijgbaar, dus iedereen kan in zijn/haar eigen tempo haken. Gedurende vier weken neemt ontwerpster Dedri ons mee op tijdreis door de afgelopen vijf jaren. Ze deelt foto's van de originele Sophie's Universe en van nieuwe kleurencombinaties die speciaal voor dit jubileum en ter inspiratie zijn samengesteld door Dedri en haar vrienden. Ook moedigt ze hakers en haaksters aan eigen kleurencombinaties te kiezen door een kleurplaat te delen. Deelnemers kunnen daarnaast meedoen aan een speciale GIVEAWAY met leuke fotografie opdrachtjes én een fantastische prijs, welke nog wordt aangekondigd op Dedri's blog.

De Summer Reunion & MAL loopt van 1 t/m 31 juli 2020 en wordt gehouden in de Officiële Scheepjes Facebook-groepen. Er zijn twee groepen: een Nederlandse en een internationale groep. In deze Facebook-groepen krijgen deelnemers bij het starten met de Sophie's Universe deken hulp van Dedri, de zeer deskundige Facebook-mods & admins en natuurlijk van andere deelnemers aan de MAL. Uiteraard kunnen ook reeds gemaakte Sophie's Universe dekens gedeeld worden!

Het GRATIS patroon van de Sophie's Universe MAL staat vermeld op Ravelry. Het patroon zelf is volledig verkrijgbaar via Dedri's blog in maar liefst 9 talen, waaronder het Nederlands. 

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.