Opti Rits 60 cm (ondeelbaar / rokrits) verkrijgbaar in verschillende kleuren

€ 3,55
verkrijgbaar
SKU
Opti Rits 60 cm (ondeelbaar / rokrits) S40-60

niet-deelbare spiraalrits met druppelschuiver met een vertanding van 4.0mm (S40) en 60cm lang, geschikt voor de Scheepjes Sassenach-KAL-kussens, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, vraag naar de mogelijkheden voor een passende rits bij je Sassenach-kussen.

 

Het merk Opti van de Britse producent Coats biedt een grote verscheidenheid aan eersteklas ritssluitingen in allerlei soorten, maten, kleuren, materialen en stijlen en voor uiteenlopende doeleinden – van kleding en schoenen tot accessoires en outdoorartikelen. Ritssluitingen van Opti zijn sterk, lopen soepel en zijn veilig in gebruik.

Niet-deelbare ritsen zijn bij uitstek geschikt voor broeken en rokken, maar ze zijn natuurlijk ook voor uiteenlopende accessoires te gebruiken, zoals tasjes of etuitjes. Ze zijn verkrijgbaar in diverse bandkleuren, lengtes en uitvoeringen. Spiraalritsen zijn licht van gewicht en dun. Bovendien zijn ze in heel veel kleuren verkrijgbaar, zodat de rits onopvallend in een kledingstuk kan worden gezet. De niet-deelbare spiraalrits van Opti is alleen verkrijgbaar met fijne, polyester vertanding (S40). De spiraalrits met fuldaschuiver (vierhoekige, taps toelopende trekker) is bij uitstek geschikt voor pantalons en rokken en is verkrijgbaar in lengtes van 10-22cm. De spiraalrits met druppelschuiver (druppelvormige trekker) is ideaal voor japonnen, rokken, blouses of woondecoraties en is in onze webshop verkrijgbaar in lengtes van 25-60cm. Het ritsband is van polyester en is sterk, kleurecht en wasbaar tot 60ᵒC. Verkrijgbaar in heel veel kleuren.

Deze niet-deelbare spiraalrits met druppelschuiver heeft een vertanding van 4.0mm (S40) en is 60cm lang.

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.