Patroon Breeze Bag - PetiteKnit - papieruitgave (engels)

€ 6,00
verkrijgbaar
SKU
patroon breeze bag - petiteknit T0245-en #

Patroon BREEZE BAG - PetiteKnit - papieruitgave (engels)

De Breeze Bag wordt gebreid van de bodem naar boven. De bodem is plat en wordt gebreid als een groeiende cirkel in het rond op naalden zonder knop, terwijl de zijkant op rondbreinaalden wordt gebreid in lace-patroon. Aan de bovenkant wordt de tas verdeeld in twee delen en elk deel wordt apart verder gebreid. Aan het eind worden steken opgenomen en wordt een dubbel gebreide rand gemaakt die doorloopt als de banden van de tas. De banden en randen worden gebreid als een doorlopend geheel. Aan het eind wordt een stuk visgraatband door het holle gedeelte heen getrokken om de banden extra stevigheid te geven. 

De patronen van PetiteKnit zijn heel uitgebreid beschreven. Op www.petiteknit.com vind je ook video's om je door je project heen te helpen. 

Maat: One size

Omvang: 64 cm 

Hoogte: 38 cm  (excl. banden)

Naalden: Rondbreinaalden: 4 mm / 60 cm  en 3 mm / 60 cm; Naalden zonder knop: 3.5 mm en 3 mm

Materialen: 150 g Trio 2 van Isager Yarn  of Hør Organic van Isager Yarn of Organicon van Scheepjes of Baby Cotton van Lang Yarns of Mandarin Petit van Sandnes Garn samen te breien met 100 g Merilin van Isager Yarn of Jawoll van Lang Yarns of Metropolis van Scheepjes of Sisu van Sandnes Garn, ca. 175 cm visgraatband (2 cm breed) om door het midden van de band te verwerken (ook verkrijgbaar bij de Breiboerderij). 

Moeilijkheid: ★ ★ ★ ★ (4 van 5)

 

De witte Breeze Bag is gebreid in Trio 2 van Isager in de kleur Linen samen met Merilin van Isager in kleur 0.

 

Foto's zijn gebruikt met toestemming van @petiteknit

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.