Prym inslag drukknopen - 6 stuks off white - 12 mm

Aanbiedingsprijs € 4,95 Normale prijs € 6,95
verkrijgbaar
SKU
prym inslag drukknopen - 390.171 off white

Met de naaivrije drukknopen van Prym krijgen zelfgemaakte kleding, accessoires en gebruiksvoorwerpen heel eenvoudig een nette, solide en professioneel uitziende sluiting. Bevestig de drukknopen met het meegeleverde gereedschap en een hamer - een gebruiksaanwijzing is bijgevoegd of staat op de achterkant van de verpakking. Daarnaast zijn veel drukknopen geschikt om te worden bevestigd met een drukknopentang of met de prym.ergonomics driepoot. Wassen, centrifugeren, reinigen, strijken of persen kan allemaal probleemloos met de roestvaste drukknopen van Prym. 

Deze jersey drukknopen met gladde kap van Prym zijn geschikt voor dunne tricot (jersey) en lichte stoffen en hebben een lichte sluitkracht - ideaal voor bijvoorbeeld babykleertjes en kinderkleding. Bij de jersey drukknopen is er nagenoeg geen kans, dat tricot of andere dunne, gebreide stof gaat ladderen. Er hoeft namelijk niet eerst een gaatje in de stof te worden geponst en de ring met tandjes duwt de weefseldraden enkel opzij zonder ze te beschadigen. De drukknopen zijn gemaakt van messing, hebben een gladde, gelakte kap, hebben een doorsnee van 12 mm en zijn geschikt voor bevestiging met een drukknopentang of met de prym.ergonomics driepoot.

Een blisterverpakking bevat 6 drukknopen (diameter 12 mm) met witte kap, 2 matrijzen, 1 matrijzenhouder en een gebruiksaanwijzing.

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.