Bestellen en Retourneren

Bestellen

U kunt uw bestelling plaatsen via de website. Betaling kan dan via Ideal of PayPal. Hebt u niet de mogelijkheid om via een van deze manieren te betalen, of hebt u moeite met gebruik van internet of digitale systemen, neemt u dan per mail even contact met ons op, dan regelen we uw bestelling via mail en de betaling via een bankoverschrijving. 

 

Extra bestelling samen verzenden?
Heb je een bestelling gedaan, maar wil je er iets aan toevoegen? Bestel dit gewoon via de website. Je betaalt dan wel de verzendkosten. Stuur een berichtje dat je een extra bestelling hebt geplaatst en wij voegen ze voor je samen in 1 pakketje en storten de teveel betaalde verzendkosten na verzenden aan je terug.

 

Retourneren

Bent u niet tevreden met het bestelde artikel? Dan kunt u het natuurlijk terugsturen. Dit kan altijd binnen 14 dagen, mits voldoende gefrankeerd, niet naar rook of huisdieren ruikend en natuurlijk ongebruikt en onbeschadigd. Je kunt je retour pakket sturen naar:

De Breiboerderij, Pinkelbergen 9, 5683 LN Best.

Vermeld alsjeblieft je naam, ordernummer en adres in het pakje en laat ons vooraf even per mail weten als je iets wilt retourneren. Als wij de artikelen in goede orde binnen hebben, verwerken wij de zending en maken de kosten voor de geretourneerde artikelen aan u over. De retour-verzendkosten vergoeden we niet. 

 

Verzenden en Verzendkosten

zie 'vraag en antwoord' onderaan de pagina

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.