Lang Yarns ALPACA SOXX 4ply HAND-DYED

Lang Yarns ALPACA SOXX 4 ply - Hand Dyed

Geproducteerd in Peru – hand-dyed in Peru!

Lang Yarns heeft nu een handgeverfde variant op de al bekende ALPACA SOXX 4PLY. Elke streng en kleurencombinatie is hand-dyed door partners in de Andes, daardoor is elke streng uniek. 

Samengesteld uit 70% superfine alpaca en 30% veerkrachtig nylon, is het garen zeer geschikt voor het breien van sokken, maar er is geen enkele reden om het alleen voor sokken te gebruiken. ALPACA SOXX 4PLY HANDDYED kan voor elk project worden gebruikt waarbij zachtheid en warmte belangrijk zijn.

Het garen is ook wasbaar op een wolprogramma en 40 graden dankzij de Easywash behandeling. Easywash is een enzymen-behandeling voor alpaca vezels,  is an enzyme treatment for alpaca fibres, helemaal zonder het gebruik van milieubelastende chemicalien. Alpaca Soxx is Oeko-tex, Blue Sign en Reach gecertificeerd. 

Een streng Alpaca Soxx 4 ply Hand-Dyed van 100 gram heeft een looplengte van ca. 390 meter en kan perfect gecombineerd worden met andere 4-draads sokkengaren zoals bijv. de Lang Yarns Jawoll of Supersoxx. Geschikt voor naalden 2,5 - 3 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.