Leer Breien met de Storm Cowl Kit - Scheepjes Peru (grijs)

€ 9,95
verkrijgbaar
SKU
leer breien met de storm Cowl Kit - 22913-2 peru 60

Storm Cowl Kit - Scheepjes Peru (grijs)

Leer (rond)breien met de Storm Cowl Kit! Scheepjes heeft deze kit ontworpen met beginnende breiers in het achterhoofd. De inhoud van deze kit bestaat uit het garen om een heerlijk warme Cowl te breien, een duidelijk beschreven patroon met begeleidende illustraties voor de basissteken en een QR code die linkt naar online videotutorials die gemaakt zijn om de basis te verduidelijken. 

De Storm Cowl Kit is verkrijgbaar in twee prachtige, natuurlijke kleuren Scheepjes Peru. Deze mix van 20% Alpaca en 80% Acryl maakt Scheepjes Peru een heerlijk lichtgewicht, Super Chunky garen dat fijn draagt en bovendien wasbaar is tot 30 graden. De Cowl wordt gebreid door twee draden tegelijk te verwerken, wat er voor zorgt dat je snel resultaat ziet! 

Rondbreien heeft allerlei voordelen. Je hebt minder eindjes weg te werken en de steken vallen minder snel van de naalden. Ook zorgt het breien met rondbreinaalden voor een meer relaxte houding, omdat het gewicht van het werk meer verdeeld is en het nek en schouders kan ontlasten. 

 

Niet inbegrepen: 

Rondbreinaald 12 mm / 80 cm

2 stekenmarkeerders

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.