Haakpakket LUXE VEST - HandmadeJolie (met patroon twv €6,50) v.a.mt S

€ 84,95
verkrijgbaar
SKU
haakpakket luxe vest - handmadejolie met patroon

Mariska van der Neut ook wel bekend als Handmadejolie en schrijfster van het boek 'Puur en Naturel Haken' heeft een prachtig vest ontworpen met luxe garens van geweldige kwaliteit: Lang Yarns Mohair Luxe en Lang Yarns Jawoll, heerlijk om mee te werken en geweldig om te dragen en de combinatie is goed voor een fijn zacht vest!

Dit pakket voor maat S bestaat uit 6 bolletjes Lang Yarns Mohair Luxe in kleur 22 zand en 6 bollen Lang Yarns Jawoll in kleur 22 zand en het patroon met duidelijke beschrijving aangevuld met tekeningen en uitleg.

 

Verder nodig: 

haaknaald 5, 5,5 en 6,5

stekenmarkeerders

stopnaald 

eventueel 3 knopen

 

Kies je maat:

Deze afmetingen geven een indicatie voor de maat die je moet kiezen, maar in het patroon wordt ook beschreven hoe je het vest op je eigen maat kunt maken. 

S / M / L / XL

lengte 56 / 58 / 61 / 63

breedte achterpand 45 / 48 / 54 / 62

 

Wil je een maat groter, leg dan eenvoudig extra bollen Jawoll en Mohair Luxe in je winkelmandje volgens onderstaand schema:

S / M / L / XL

Jawoll 0 / 0 / 1 / 2 extra bollen nodig 

Mohair Luxe 0 / 1 / 2 / 3 extra bollen nodig 

Ook alle anderen kleuren Mohair Luxe en Jawoll zijn natuurlijk verkrijgbaar voor dit haakpakket in de pakketaanbieding. Bestel het pakket en kies de extra bollen in de gewenste kleur of laat na bestelling per mail weten welke kleur je wilt. 

 

 

Meer informatie
Levertijd: enkele werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.