Durable Braided - 5mm - 310 - Wit

€ 12,95
verkrijgbaar
SKU
Durable Braided - 5mm - 010.96 310 wit

Durable Braided is van zacht gerecycled katoen in de vorm van een gevlochten koord wat het een ideaal garen maakt voor macramé projecten, en zeer geschikt voor beginnende hakers of breiers. Het katoen is 100% gerecycled en het garen is Oekotex standaard 100 klasse 1 gecertificeerd. Deze certificering geeft aan dat het garen geen schadelijke stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en voor het milieu. Productklasse 1 is de hoogste klasse en geldt bijvoorbeeld voor textiel en speelgoed van textiel voor baby’s en peuters, wat Durable Braided zeer geschikt maakt voor kinderprojecten.

Het mooie katoenen uiterlijk en de stevigheid van het garen maakt het uitstekend geschikt voor home deco projecten als manden, plantenhangers, tassen, kussens en wandkleden.

Neem een kijkje op de website van Durable voor gratis patronen met dit garen.  

Durable Braided is een garen van 5 mm dik gevlochten koord en is gemaakt van 100% gerecycled zacht katoen. Dat geldt zowel voor de kern als de gevlochten buitenkant. Er zit 100 meter op een bol van ca. 480 gram en de adviesdikte van een naald is 8 – 10 mm.

 

Verkrijgbaar in 19 kleuren, ook alle andere kleuren zijn bij ons verkrijgbaar. 

Meer informatie
Samenstelling: 100% gerecycled katoen
Gewicht/lengte: 480 gram ca. 100 m
Naalden: 8 - 10 mm
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.