Breiboek Klømpelømpe Winterfeest - Hanne Andreassen

€ 29,95
verkrijgbaar
SKU
Breiboek Klømpelømpe Winterfeest - Hanne Andreassen #

Sfeervol, modern en tijdloos: De Klømpelømpe - Winterfeest

Er mag weer gebreid worden deze winter! De leukste, meest creatieve en altijd originele breipatronen vind je in deze uitgave van Klømpelømpe. Achter dit mega succesvolle brei-imperium zitten de twee Noorse jeugdvriendinnen Hanne en Torunn. Zij bedachten ooit hun eigen breipatronen omdat het aanbod hen zo tegenviel. Inmiddels zijn ze bestsellerauteurs, hebben ze meer dan 100.000 Instagramvolgers en zijn er tienduizenden exemplaren verkocht van hun prachtig vormgegeven boeken vol onweerstaanbare breipatronen in de ultramoderne en tijdloze Noorse stijl.

Deze nieuwe sfeervolle Klømpelømpe staat vol patronen voor winterse en feestelijke breisels: voor jong en oud, en voor ervaren én beginnende breiers. Dankzij duidelijke stappenplannen kan iedereen beginnen met Klømpelømpe. Origineel, schattig, stoer en retro: waan je in winters Noorwegen met heerlijke vesten, lieve pakjes en schattige knuffels. Aan de slag!

En het gebruikte garen? Dat besteld je direct mee. Sandnes Garn Merinoull en Tynn Merinoull is (ook in de kleurenpaletten van KlompeLompe) in alle kleuren bij ons verkrijgbaar! 

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.