Breipakket Vestje Hollie Sandnes Garn met gratis patroon (En/Du) (maat L)

€ 99,50
verkrijgbaar
SKU
breipakket vestje Hollie Sandnes Garn (en/du) L 2008-7

Breipakket met garen van het Noorse Sandnes Garn, een garenmerk met kwalitatief premium garen en Noorse patronen uit een van de oudste garenfabrieken van Noorwegen. Kijk ook maar eens op de website van Sandnes Garn ter inspriatie. Het patroon zit er gratis bij!

Met dit breipakket brei je zelf dit Zachte Vestje van Tynn Silk Mohair. en Sunday Tynn Silk Mohair is zacht en pluizig en geeft pure kleding het bevat 57% mohair, 15% wol and 28% zijde. Sunday is een draadje van 100% merinowol, een fijne basisdraad en ideaal om te combineren met de Tynn Silk Mohair. 

Wij stellen een breipakket voor je samen met alle garens die je nodig hebt om dit patroon te kunnen maken in maat L. Voor overige maten kies: Breipakketten Sandnes Garn

Het garenpakket bestaat uit 6 bollen Tynn Silk Mohair en 6 bollen Sunday in de kleur Lila. Het patroon (engels/duits) krijg je er natuurlijk gratis bij. 

Moeilijkheidsgraad: Gevorderd

Je hebt verder nodig: 5 knoopjes, sokkennaalden en rondbreinaalden 3 mm en 4 mm  Verder zijn een toerentellen en stekenmarkeerders handig. 

Andere kleur?? Kies je kleur Sunday en Tynn Silk Mohair en neem even contact met ons op. 


Kies je maat: (XS) S (M) L (XL) XXL

Borstomvang: (100) 105 (110) 115 (120) 125 cm 

Lengte: (50) 51 (53) 57 (58) 60 cm

Meer informatie
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.