Scheepjes Klein Maar Fijn nr. 32 Luie Zondag

€ 1,00
verkrijgbaar
SKU
scheepjes klein maar fijn nr 32 luie zondag

Klein maar Fijn, een mini patroonboekje en inspiratieboekje van Scheepjes omdat de kleine dingen zo leuk zijn! Heerlijke projectjes voor tussendoor, gewoon omdat het leuk is. Voor jezelf of om iemand anders blij mee te maken. 

Scheepjes geeft maandelijks een klein boekje uit in de serie 'Klein maar Fijn'. Daarin staan een drietal in verschillende hobbytechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle handwerkers. 

Leun achterover en laat de waan van de dag achter je. Alles kan wachten als we op de bank neerploffen in ons huispak terwijl we helemaal opgaan in Klein Maar fijn 32 – Luie zondag! Deze editie staat in het teken luieren in het weekend en aan de slag gaan met onze favoriete hobby’s en de zachtste garens. Misschien start je de dag wel fris en fruitig met een bubbelbad en gezichtsmasker. Liz Barracloughs Dotty Headband is gemaakt van zachte flanelstof en houd haren uit het gezicht. Matt Farci’s handige, gehaakte Pom-Pom Project Basket is een perfecte opberghulp voor jouw huidige project. Stop er ook de afstandsbediening en een lekkere snack bij en je kunt de hele avond blijven zitten waar je zit! Als je toch even de deur uit moet dan is de Lazy Sunday Chunky Cardigan van Simy’s Studio een heerlijk zacht breisel om te dragen. Het eenvoudige patroon met herhaalde steken van dit basispatroon brengen je in een meditatief ritme terwijl jij je verliest in een romantische komedie of ontspannende podcast.

Een breipakket voor het vest gemaakt met Truly Scrumptious uit deze Klein Maar Fijn is bij ons verkrijgbaar!

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.