Scheepjes SCRUMPTIOUS (326) Matcha Chiffon Cake

€ 3,50
verkrijgbaar
SKU
scheepjes scrumptious 1737-326 matcha chiffon cake

Scheepjes Scrumptious - Een heerlijk, duurzaam garen, gemaakt van gerecyclede plastic flessen!

Scheepjes Scrumptious is een Premium Acrylgaren gemaakt van 50% Gerecycled Polyester (plastic flessen) en 50% Acryl. De geadviseerde naalddikte is 4.00 mm (stekenverhouding: 20 steken x 24 naalden tricotsteek is 10 x 10 cm). Verkrijgbaar in 80 kleuren, in bollen van 100 gram (looplengte 300 meter). 

Trakteer jezelf op dit meer duurzame garen van Scheepjes. Geïnspireerd door toetjes van over de hele wereld hebben alle kleuren een naam, waarvan het water je in de mond loopt.

Ook verkrijgbaar in een dikkere variant voor naald 5, de Truly Scrumptious. Deze beide garens bieden een groener alternatief voor de populaire Scheepjes Colour Crafter en Chunky Monkey.

De nieuwe Scrumptious zusjes delen hun samenstelling en kleurenpalet en hebben ieder een eigen dikte: Scheepjes Scrumptious is een DK garen, Scheepjes Truly Scrumptious is een Aran garen. 

De 80 kleuren, waarvan sommige effen en andere licht gemêleerd zijn, zijn uitermate geschikte voor vele creatieve toepassingen. Dankzij de fijne eigenschappen onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen worden deze DK en Aran garens waarschijnlijk snel je nieuwe favoriete optie voor welk project dan ook! Of het nu gaat om handgemaakte knuffels, comfortabele dekens of kledingstukken en of je nu de voorkeur geeft aan breien, haken of punch needling.

Meer informatie
Samenstelling: 50% gerecycled polyester, 50% acryl
Gewicht/lengte: 100 gram = 300 m
Naalden: 4 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 20 st. x 24 nld.
Wasvoorschrift: wasmachine 30 graden
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.