Scheepjes Truly SCRUMPTIOUS (333) Poppy Seed Blondie

€ 3,50
verkrijgbaar
SKU
scheepjes truly scrumptious 1739-333 poppy seed blondie

Scheepjes Truly Scrumptious - een heerlijk, duurzaam garen, gemaakt van gerecyclede plastic flessen!

Scheepjes Truly Scrumptious is een Premium Acrylgaren gemaakt van 50 % Gerecycled Polyester (plastic flessen) en 50 % Acryl. De geadviseerde naalddikte is 5.00 mm (stekenverhouding: 13 steken x 18 naalden tricotsteek is 10 x 10 cm). Verkrijgbaar in 80 kleuren, in bollen van 100 gram met een looplengte van 108 m.

Trakteer jezelf op Scheepjes’ meer duurzame garen collecties Scrumptious en Truly Scrumptious! Geïnspireerd door toetjes van over de hele wereld hebben alle kleuren een naam, waarvan het water je in de mond loopt. Laat je gaan met Key Lime Pie en Honeycomb Crunch of geef je ogen de kost met de Blueberry Parfait! Aan de slag gaan met deze heerlijk zachte, smakelijke garens kan voelen als een guilty pleasure, maar dankzij de gerecyclede plastic flessen kun je haken, breien en craften met een rustig geweten.

Scheepjes Scrumptious en Truly Scrumptious zijn zuster-garens, ontwikkeld als onderdeel van Scheepjes’ weg naar een meer duurzaam gebruik van vezels binnen onze collecties. Ze bieden een groener alternatief voor de populaire Scheepjes Colour Crafter en Chunky Monkey garens. De nieuwe Scrumptious-zusjes delen hun samenstelling en kleurenpalet en hebben ieder een eigen gewicht: Scheepjes Scrumptious heeft een DK gewicht, Scheepjes Truly Scrumptious is een Aran gewicht garen. De 80 kleuren, waarvan sommige effen en andere licht gemêleerd, maken de weg vrij voor verschillende creatieve toepassingen. Dankzij de fijne eigenschappen onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen worden deze DK en Aran garens waarschijnlijk snel je nieuwe favoriete optie voor welk project dan ook! Of het nu gaat om handgemaakte knuffels, comfortabele dekens of kledingstukken en of je nu de voorkeur geeft aan breien, haken of punch needling.

Meer informatie
Samenstelling: 50% gerecycled polyester, 50% acryl
Gewicht/lengte: 100 gram = 108 m
Naalden: 5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 13 st. x 18 nld.
Wasvoorschrift: wasmachine 30 graden
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.