Scheepjes Organicon

Scheepjes Organicon is een 100% biologisch katoen, geschikt voor het maken van kleding, woonaccessoires en het haken van knuffels en ander baby-speelgoed. 

Als bedrijf is de Breiboerderij altijd op zoek naar duurzame producten en verpakkingen. Daarom willen we heel graag dit mooie nieuwe garen van Scheepjes aanbieden; Organicon,  omdat het gemaakt is van 100% zacht biologisch katoen draagt dit garen bij aan de wereldwijde trend van het kiezen voor milieubewuste productiemethoden. Het biologisch verbouwen kent niet alleen voordelen voor de waterkwaliteit, vruchtbaarheid van het land en energieverbruik. Biologisch katoen is ook een uitzonderlijk zachte vezel die fenomenaal aanvoelt op de huid. Dit maakt Scheepjes Organicon een bijzonder geschikt garen voor het maken van kleding, knuffels en accessoires voor baby's, volwassenen en iedereen daartussenin.

Het heerlijk zachte Scheepjes Organicon-garen heeft 21 prachtige lichte en bijpassende frisse pastelkleuren inclusief een selectie van neutrale basiskleuren, zodat er voor ieder project wel een mooie kleurencombinatie te vinden is. Lees gauw verder om de unieke eigenschappen van dit garen te ontdekken!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 75

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.