Breipakket Sandnes Garn Noors dames vest (S) en gratis patroon

€ 69,50
verkrijgbaar
SKU
breipakket sandnes garn Telemark vest s gratis patroon

Breipakket met garen van het Noorse Sandnes Garn, een garenmerk met kwalitatief premium garen en Noorse patronen uit een van de oudste garenfabrieken van Noorwegen. Kijk ook maar eens op de website van Sandnes Garn ter inspriatie. Het patroon zit er gratis bij!

Met dit breipakket brei je zelf dit noorse vest van Sandnes Garn Alpakka. Alpakka bevat 100% pure alpaca wol voor wie graag breit met goede kwaliteit garen. Het garen is extreem zacht en comfortabel. Het meest isolerende garen wat Sandnes Garn in het assortiment heeft. 

Wij hebben een breipakket voor je samengesteld met alle garens die je nodig hebt om dit patroon te kunnen maken in maat S . Voor overige maten Breipakketten Sandnes Garn

Het garenpakket bestaat uit 10 bollen Sandnes Garn Alpakka in 2 kleuren. Bolletjes van 50 gram met een looplengte van 110 meter. 

Het engelse of duitse patroon is duidelijk beschreven en aangevuld met tel-tekeningen.

Je hebt verder nog nodig: 8 of 9 knoopjes, sokkennaalden en rondbreinaald maat 3.0 en 3,5 en sokkennaalden 3.0 en 3,5 mm, stekenmarkeerders, stekenhouder en eventueel een toerentellen of magneetbord. 

Maat groter of kleiner? Of een andere kleurstelling? Neem even contact met ons op!

Meer informatie
Samenstelling: 100% alpaca wol
Gewicht/lengte: 50 gram = ca. 110 meter
Naalden: 3 mm en 3,5 mm
Stekenverhouding: 22 steken = 10 cm
Wasvoorschrift: wolwas 30 graden, liggend drogen
Trui maat 38/40: 11 bollen
Levertijd: 5-10 werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.