Breipatronen boek 2011 Sandnes Garn DIY engels/duits

€ 8,50
Niet op voorraad
SKU
breipatronen boek 2011 Sandnes Garn DIY +

Breipatronen boek Sandnes Garn DIY met fijne truien en vesten om gemakkelijk zelf te maken. De patronen zijn in het engels en het duits. Neem alvast een kijkje in dit mooie patroonboek. Alle garens die voor deze patronen zijn gebruikt, zijn verkrijgbaar bij de Breiboerderij. 

De doe-het-zelfcatalogus van 2020 is mooi, poëtisch en weerspiegelt verschillende trends. De pofmouwen zijn al een aantal seizoenen relevant en we zijn er dol op! De pofmouwen geven je gebreide garderobe een spannende twist en zijn net zo geschikt voor een feestje als voor een casual jeans. In deze collectie vind je drie verschillende variaties, twee patronen met een pof op de schouders en een meer edgy variant met een pof aan de onderkant van de mouw.

De slipover is net zo perfect over een jurk als op een spijkerbroek en sneakers. Een dikke col kan een flatterend accessoire zijn of een warme sjaal onder je jas. Een van de leuke dingen van breien is dat het zo makkelijk te combineren is met de rest van je garderobe! 

Het Laura vest is makkelijker te haken dan je denkt en het geeft ons een grote 70's vibes!

Elk patroon uit dit boek is ook apart (en gratis) verkrijgbaar bij aankoop van het garenpakket. Neem hiervoor even contact met ons op. 

 
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.