breipatronen boek 1902 Sandnes Garn Mix Dames duits

€ 8,50
Niet op voorraad
SKU
breipatronen boek 1902 sandnes garn mix dames duits *

Breipatronen boek 2002 van Sandnes Garn Trend bevat 10 heerlijke patronen voor truien en vesten voor elke dag, gemaakt van fijne garens zoals Tynn Silk Mohair, Silk Mohair, Børstet Alpakka en Tynn Merinoul. De patronen zijn in het duits.

In deze collectie vind je goede basiskledingstukken van zachte garenkwaliteiten die je elk seizoen kunt dragen. Nieuwe structuren en kantpatronen, gecombineerd met mooie klassiekers uit het archief. Bijvoorbeeld het klavertjepatroon. Het is zo leuk om oude bekende patronen in nieuwe kleuren, materialen en vormen te zien! Sommige ontwerpen zijn van boven naar beneden gebreid, andere van beneden naar boven, het biedt iets meer keuzes. Vanaf de bovenkant kun je gemakkelijker bepalen hoe lang de trui en mouwen precies moeten zijn. 

Neem alvast een kijkje in dit mooie patroonboek. Alle garens die voor deze patronen zijn gebruikt, zijn verkrijgbaar bij de Breiboerderij. 

Elk patroon uit dit boek is ook apart (en gratis) verkrijgbaar bij aankoop van het garenpakket. Neem hiervoor contact met ons op. 

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.