Breipakket Sandnes Garn Marius' Kinder Trui Smart (2 jr) met gratis patroon NL

Aanbiedingsprijs € 31,25 Normale prijs € 32,50
verkrijgbaar
SKU
breipakket sandnes garn marius' kinder trui (2 jr) T61-03

Breipakket Marius' Kinder Trui met garen van het Noorse Sandnes Garn, een garenmerk met kwalitatief premium garen en Noorse patronen uit een van de oudste garenfabrieken van Noorwegen. Kijk ook maar eens op de website van Sandnes Garn ter inspriatie. 

Marius is de beroemdste klassier aller tijden van het Noorse merk Sandnes Garn. Sandnes Garn kocht het ontwerp in 1953 van Unn Søiland. Misschien ken je de originele 'Marius' in blauw, wit en rood. Er is nu voor gekozen om dit beroemde ontwerp uit te werken in verschillende maten en met verschillende garens, sommige dik, sommige dun, maar allemaal geschikt om een prachtige 'Marius' van te maken. Deze verschillende varianten vind je terug in het patroonboekje Thema 61 van Sandnes Garn. Je kunt hier ook alle modellen bekijken. 

Met dit breipakket brei je zelf deze noorse kindertrui met Sandnes Garn Smart, 100% wol, superwash-behandeld, waardoor het keer op keer in de wasmachine gewassen kan worden en daarheen zeer geschikt voor kinderen. 

Wij hebben een breipakket voor je samengesteld met alle garens die je nodig hebt om dit patroon te kunnen maken voor een kindje van 2 jaar. Voor overige maten kijk je bij de Breipakketten Sandnes Garn

Het garenpakket bestaat uit 5 bollen Sandnes Garn Smart in 3 kleuren, zoals op de foto.

Het in het nederlandse patroon is duidelijk beschreven en aangevuld met tel-tekeningen.

Je hebt verder nog nodig: rondbreinaalden en sokkennaalden (double pointed) 3,5 mm en 4 mm, stekenmarkeerders, stekenhouder en eventueel een toerentellen of magneetbord. 

Andere kleurstelling of een grotere maat? Dat kan natuurlijk ook. Neem even contact met ons op!

Kies je maat  2 (4) 6 (8) 10 (12) jaar:

Borst weidte: (63) 69 (72) 75 (81) 87 cm

Lengte: ongeveer (36) 40 (44) 48 (52) 54 cm

Meer informatie
Levertijd: 5-10 werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.