Breipatronen boek Sandnes Garn 2111 Double Sunday engels/duits

€ 8,50
Niet op voorraad
SKU
breipatronen boek sandnes garn 9042111-000000 double sunday +

Breipatronen boek Sandnes Garn 2111 Double Sunday (uitgave 2021) met prachtige basis- modellen en accessoires voor kinderen, dames en heren, allemaal gebreid met Sandnes Garn Double Sunday, gelanceerd in samenwerking met PetiteKnit. 

DOUBLE SUNDAY is een niet-superwash-behandelde merinowol met ca. 108 meter op een bol van 50 gram. Prachtig op zichzelf, maar helemaal geweldig als het samengebreid wordt met een van de MOHAIR-kwaliteiten.

In deze collectie vind je mooie basis-kledingstukken voor dames, heren en kinderen, gebreid met verschillende technieken. Met uitzondering van de muts wordt alles top-down gebreid, waardoor het heel makkelijk is om de lengte van het kledingstuk of de mouwen precies passend te maken. 

De patronen zijn in het engels en het duits. Neem alvast een kijkje in dit mooie patroonboek. Alle garens die voor deze patronen zijn gebruikt, zijn verkrijgbaar bij de Breiboerderij. 

Happy Knitting!

Elk patroon uit dit boek is ook apart (en gratis) verkrijgbaar bij aankoop van het garenpakket. Neem hiervoor even contact met ons op. 

 
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.