Haakpakket Trui Amira - Lang Yarns - (ca. mt 42/44) met 'Juf Sas-label' (zonder patroon)

€ 114,95
verkrijgbaar
SKU
haakpakket trui amira van juf sas -lang yarns - 42/44 zonder

(Bij dit pakket wordt het patroon NIET meegeleverd, het is verkrijgbaar in het boek 'Haken met Juf Sas' of als los patroon in de webshop van Juf Sas)

Blogster Juf Sas heeft weer een prachtig patroon gemaakt, dit keer een heerlijk zachte oversized trui met Lang Yarns Amira. 

Amira is een gebreid garen van 93% katoen en 7% polyamide met volume en ongelofelijke lichtheid. Deze eigenschappen maken het geschikt om het hele jaar te dragen.

Het haakpakket bestaat uit 16 bollen Lang Yarns Amira in de kleur 72 (jade) zoals op de foto. Met het  Juf-Sas-label wat je gratis krijgt bij aankoop van het pakket, maak je je Juf-Sas-trui helemaal af. 

Het patroon is uitgewerkt voor ca. maat 42/44 met aanwijzingen om de trui groter of kleiner te maken. Juf Sas heeft gehaakt met haaknaald 5,5 voor de boord en 6 voor de rest van de trui. 

Wil je de trui in een andere kleur haken? Lang Yarns Amira is verkrijgbaar in een heleboel Amira. Je kunt dan natuurlijk ook gebruik maken van de pakket-aanbieding. Neem even contact met ons op en laat ons weten welke kleuren je graag wilt.

 

Wil je de trui wat groter maken, leg dan eenvoudig 1 of meer bolletjes Lang Yarns Amira in de gewenste kleur in je winkelmandje. Wil je minder bolletjes? Bestel dan alle bolletjes apart.Vanaf 12 bolletjes krijg je het label er natuurlijk ook gratis bij!

 

 

Meer informatie
Levertijd: enkele werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.