Haakpakket Trui Rosanne - met gratis 'Juf Sas-label' (ca. 42/44))

€ 109,95
verkrijgbaar
SKU
haakpakket trui rosanne van juf sas -lang yarns - 42/44

(Amira 09 roze is eind januari 2021 leverbaar, andere kleur mogelijk wel eerder)

Blogster Juf Sas heeft weer een prachtig patroon gemaakt, en opnieuw een heerlijk zachte oversized trui met o.a. Lang Yarns Amira, gewoon omdat dat zo heerlijk draagt! Deze trui heet Rosanne

Amira is een gebreid garen van 93% katoen en 7% polyamide met volume en ongelofelijke lichtheid. Deze eigenschappen maken het geschikt om het hele jaar te dragen.

Het patroon, de foto's en filmpjes met duidelijke instructies vind je natuurlijk op het blog van Juf Sas.

Het haakpakket bestaat uit 14 bollen Lang Yarns Amira in de kleur 09 (roze) zoals op de foto, daarnaast 2 bollen Lang Yarns Carpe Diem, 1 bol Lang Yarns Alpaca Superlight en 1 bol Sandnes Garn Tynn Silk Mohair. Met het  Juf-Sas-label wat je gratis krijgt bij aankoop van het pakket, maak je je Juf-Sas-trui helemaal af. 

Het patroon is uitgewerkt voor ca. maat 42/44 met aanwijzingen om de trui groter of kleiner te maken. Juf Sas heeft gehaakt met haaknaald 5,5 voor de boord en tunische haaknaald 8 voor de rest van de trui. 

Wil je de trui in een andere kleur haken? Lang Yarns Amira is verkrijgbaar in een heleboel Amira. Je kunt dan natuurlijk ook gebruik maken van de pakket-aanbieding. Neem even contact met ons op en laat ons weten welke kleuren je graag wilt.

 

 

 

 

Meer informatie
Levertijd: 4 - 7 werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.