Breipakket Tiril T-Shirt Sandnes Garn Line met NL patroon v.a. mt XS

€ 34,95
verkrijgbaar
SKU
breipakket tiril t-shirt sandnes garn line met nl patroon xs

Breipakket Tiril Sweater met garen van het Noorse Sandnes Garn, een garenmerk met kwalitatief premium garen en Noorse patronen uit een van de oudste garenfabrieken van Noorwegen. Kijk ook maar eens op de website van Sandnes Garn ter inspriatie. 

Dit patroon is een samenwerking tussen Sandnes Garn en de Noorse Olympisch Kampioen op de biathlon Tiril Eckhoff. Dit patroon mag alleen verkocht en gebruikt worden in combinatie met het aangegeven garen. Sandnes Garn Line is een zacht en koel zomergaren gemaakt van linnen en viscose. Breit fijn en draagt heerlijk! 

Het patroon wordt van onderaf gebreid op rondbreinaalden. De mouwen worden (deels) apart gebreid en met raglan meegebreid voor de hals. In het patroon wordt ook beschreven hoe het shirt langer gemaakt kan worden. 

Dit breipakket bevat 6 bollen Sandnes Garn Line in de kleur Vergrijsd Aqua (6841) en het patroon ter waarde van €4,30. Dit is voldoende voor maat XS. Wil je een maat of meer groter, leg dan volgens onderstaand schema extra bollen in je winkelmandje. Wil je de trui langer maken, neem ook dan nog 1 of 2 bollen extra.


Het nederlandse patroon is duidelijk beschreven en aangevuld met tel-tekeningen.

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Je hebt verder nog nodig: rondbreinaalden en sokkennaalden (double pointed) 3.0 mm en 3.5 mm, stekenmarkeerders, stekenhouder en eventueel een toerentellen of magneetbord. 

Andere kleur? Kijk via deze link naar de beschikbare kleuren en neem even contact met ons op!

Kies je maat  (XS) S (M) L (XL) XXL (XXXL):

Borstomvang: (84) 91 (99) 107 (114) 122 (130) cm

Lengte: ongeveer (50) 51 (53) 53 (55) 56 (56) cm

Mouw lengte: ongeveer 19 cm of passende lengte

Extra bollen (0) 1 (2) 3 (4) 5 (6)

Meer informatie
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.