Haakpakket Away Day Shawl - met gratis patroon After Party 92

€ 39,95
verkrijgbaar
SKU
haakpakket away day shawl - met gratis patroon After Party 92

De Away Day Shawl is een prachtig ontwerp van Judith Heller gehaakt met Scheepjes Merino Soft.  Een sjaal die je graag meeneemt waar dan ook naartoe. Met deze comfortabele sjaal heb je het altijd lekker warm en tegelijk is het een prachtig accessoire.

Het voordelige haakpakket bestaat uit 9 bolletjes Scheepjes Merino Soft in de kleuren Dali, Ansingh en Lautrec. Het patroon in het After Party boekje nummer 92 en een paar stekenmarkeerders krijg je er gratis bij. 

Je hebt dan alleen nog een haaknaald maat 6.0 mm nodig. 

Scheepjes Merino Soft is een  superzacht Merino garen wat door de combinatie van Extra Fine Merino, Micro en Acryl licht, luchtig en vooral zacht is. Geschikt voor zowel haken als breien en door het lichte gewicht ook zeer geschikt voor grotere projecten als woondekens en omslagdoeken. 

Wil je de sjaal met andere kleuren haken? Scheepjes Merino Soft is verkrijgbaar in meer dan 50 prachtige kleuren. Je kunt dan natuurlijk ook gebruik maken van de pakket-aanbieding. Neem even contact met ons op en laat ons weten welke kleuren je graag wilt. 

Copyright Debreiboerderij 2019. Alle rechten voorbehouden.